Wedstrijdverslag Sportclub ’25 3 november 2022 - RKSV Bekkerveld

Wedstrijdverslag Sportclub ’25 3 november 2022

Wedstrijdverslag Sportclub ’25 3 november 2022

Bekkerveld G1JM

13 - 8

ST Sportclub'25/RKSV Minor G1JM

... (e.d.)
Sammy Seek (schot)
... (e.d.)

Competitie

3e klasse 1

Datum

3 november 2022 20:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark A gene Bek
Tacitusstraat 130
6417TZ
HEERLEN
tel. 045-8516726

Voor het eerst een lichtwedstrijd!!! Omdat Sportclub een aantal keer moest afmelden, bleef uiteindelijk deze donderdagavond over, om de wedstrijd in te halen.

Voor de sponsors was deze avond ook uitgekozen om aanwezig te zijn. De trainingspakken en de tassen konden uitgedeeld worden, een mooi moment voor iedereen. We staan er fantastisch op. Na een paar mooie woorden van onze voorzitter kon de warming up beginnen.

Klokslag 20.00 uur floot Frans voor de aftrap. Top dat we een scheids hebben die deze spelers een beetje aanvoelt!

De tegenstander was met 8 spelers aanwezig. Fijn dat we dus gewoon konden spelen zonder allerlei noodgrepen. Julian opende dit spektakel met de 1-0, waarna Sportclub ook wist te scoren, alleen in het verkeerde doel… Marvin tekende vervolgens voor de 3-0. Wat nu al vaker bleek, was dat we veel sterker zijn dan onze tegenstander. Het teken werd gegeven door de staf, waardoor Sportclub ook in de gelegenheid kwam om iets aan de score te doen. De aanvoerder van hun maakte een mooie treffer. Dit zette de stand op 3-1. Vervolgens zorgden Sammy, Sjors ( onze debuterende aanwinst ) en nog een eigen doelpunt voor de 6-1. Voordat we de rust ingingen wist Sportclub nog 2 keer te scoren, zodat we aan de ranja gingen met een ruststand van 6-3.

Bekkerveld ging in de 2e helft furieus van start, wat al gauw leidde tot de 7-3. Dit doelpunt mocht Frank op zijn naam schrijven. Vervolgens wisten wij nog 6 keer het net te vinden. Julian nog twee keer, John nog twee keer en Frank en Maikel. Sportclub scoorde nog 5 keer, wat resulteerde in een monsterscore van 13-8 in het voordeel van Bekkerveld.

Bekkerveld heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. De sponsors hebben genoten van een leuke, sportieve pot met heeeel veel doelpunten.

Zaterdag wacht Meerssen op ons. Deze ploeg staat mee bovenaan en lijkt dus een echte concurrent te zijn voor het kampioenschap. Op tijd naar bed jongens, we moeten namelijk al om 09.00 uur verzamelen…

 

Staf G-Team Bekkerveld

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!