Teamnieuws - RKSV Bekkerveld

Teamnieuws

Teamnieuws

Bekkerveld-vrouwen doen zichzelf tekort

9 september 14:15  Bekkerveld Vr1 - Someren Vr1 1-1meer »


Nieuwe trainer voor de vrouwen van Bekkerveld

15 juli 17:15  Het vrouwenteam van Bekkerveld kan terugkijken op een goed vorig seizoen. Meedraaien in de top van de eerste klasse en drie nacompetitiewedstrijden als afsluiting hetgeen nèt niet resulteerde in promotie naar de hoofdklasse. Dit alles mede door de inzet van trainers John Breemer en Louis Muermans. Toen bekend werd dat zij het stokje wilden overdragen, is er druk gezocht naar een nieuwe trainer die met frisse zin en verstand van (voetbal)zaken de vrouwen op weg kan gaan helpen er opnieuw een goed seizoen van te maken. En met resultaat!meer »

1760x gelezen

Vrouwen lopen promotie naar de hoofdklasse mis

16 juni 16:30  Het vrouwenteam van Bekkerveld is er niet in geslaagd te promoveren naar de hoofdklasse. In de finale van de nacompetitie werd met 3-0 van FC Eindhoven VR2 verloren. meer »

669x gelezen

Vrouwen in finale voor promotie naar hoofdklasse (update)

11 juni 16:00  Het vrouwenteam heeft zich voor de finale van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse geplaatst. Uit bij Prinses Irene werd het 1-4. meer »

736x gelezen

Vrouwen halen periodetitel

12 maart 8:30  Bekkerveld - Kunde 3-0meer »


Vrouwenteam kan periodetitel pakken

8 maart 9:00  Voor ons vrouwenteam staat zondag een belangrijke wedstrijd op het programma. Thuis tegen FC Kunde kan Bekkerveld VR1 de periodetitel binnenhalen.meer »

502x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!