Datum

23 september 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

Onder zeer goede weersomstandigheden kon aan deze wedstrijd op het hoofdveld worden begonnen. Echter moesten aan onze kant  enkele hulptroepen hiervoor worden ingeschakelt om uiteindelijk met 11,5 man aan te kunnen treden.

Hartelijke dank aan Danny en Saïd (beide veteranen van Weltania), Yannick en Jasper (keeper en speler van de C2) en Berry die samen met Frank Peters de weg naar Bocholtzerheide wisten te vinden en ons team meer dan uithielpen.

Na een matig en afwachtend begin kwamen de veteranen van Bekkerveld steeds beter in het spel. Guido en Jos hadden enkele zeer goede mogelijkheden van (zeer) korte afstand ons op voorsprong te brengen. Maar ja, maak je ze zelf niet dan…

En jawel hoor, onze verdediging wist een speler van WDZ niet van een schot vanaf 20meter af te houden. Dit eerste schot op goal was te hoog voor Yannick en zeilde het net binnen.

Voor de rest van de wedstrijd wist Yannick door goed keeperswerk en afgedwongen geluk, onze vaste keeper Christ wel  doen vergeten J.

Nog voor de pauze wisten we toch ons veldvoordeel beter te benutten en haalde Jos vanaf 3m uit en scoorde Berry eveneens vanuit niet al te grote afstand.  De rust gingen we met 1-2 en enige emoties na een akefiekje (achterwaartse trapbeweging van een speler van WDZ tegen het scheenbeen van Eelco)  in.

De rust verliep iets rustiger met een bekertje water op het zonnige terras.

Na de rust begonnen we met een iets andere opstelling wat ons geen windeieren heeft gebracht.

Na twee mooie passerbewegingen van Jasper aan de 16m van de tegenstander en diens mooie steekpasje op Jos, hoefde diezelfde de bal maar in te prikken. Hetgeen ook heel erg koelbloedig gebeurde. 1-3.

WDZ werd weliswaar iets aktiever dan in de eerste helft echter de enige echte battle werd op het middenveld gestreden en niet alleen op punten door Frank Peters gewonnen.

Doordat de keeper van WDZ te ver zijn goal uit was gekomen, kon Saïd met een hoge boogbal vanuit de rechtsbuiten positie de stand op 1-4 brengen. Hetgeen dan ook de eindstand was.

Na het douchen werden we in de kantine van de WDZ met belegde boterhamen onthaald en vloeide kostbaar nat door onze kelen. Toch liep de een en andere speler bij lange na niet meer zo fris naar de auto dan dat ie voor de wedstrijd het veld opliep. Hopelijk zijn tot volgende week alle blessures weer vergeten en kunnen we op een voltallig VETERANEN-ELFTAL rekenen.

De volgende wedstrijd wordt op zaterdag 30 September om 17:00uur thuis tegen Neerbeek gespeeld. Verzamelen om 16:15uur op Bekkerveld. Aa- en afmelden voor woensdag 21:00uur