Bekkerveld Veteranen winnen 1e wedstrijd

Datum

2 september 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

Na een lange zomerstop startte zaterdag de winterreeks van de veteranen met een bezoek aan Haanrade. Volgens de overlevering de vereniging van wijlen Jan Ruijters, de meesten wel bekend.Bekkerveld hield deze wedstrijd lang spannend. Zowel na de voorspong in de eerste helft als in de tweede helft waren er genoeg opgelegde kansen om de partij voortijdig te beslissen. Een ongeschreven voetbalwet luidt: ”Als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat wel…”

Blij verheugd meldde Guido dat hij drie nieuwe spelers aan de lijst had kunnen toevoegen; toch kostte het weer alle moeite om een elftal bijeen te sprokkelen.
Om klokslag vijf stonden er elf Bekkervelders aan de aftrap. Fit? Een aantal spelers bleek nog steeds in “vakantie-modus” te staan. Na de eerste aanval van de thuisclub lag de bal in het gastendoel.
De, gemiddeld, jongere thuisploeg bleef het spel dicteren, kwam geregeld dreigend door maar wist in de eerste helft niet meer te scoren. De Bekkerveldverdediging had de grootste moeite met het 4-4-2-systeem van de thuisclub. Steeds weer stonden er Haanrade-spelers met zeeën van ruimte vrij. De mooiste aanvallen zette de thuisclub op… maar bij rust leidden de gasten met 1- 2 door doelpunten van Ralph en Nuri.

De tweede helft begon zoals de eerste… De vakantie-modus was vervangen door de pauze-modus; binnen de minuut was de stand weer gelijk.
De thuisclub probeerde nu wel door te drukken maar Andreas was de spelbreker door de gasten weer op voorsprong te schieten.
Bij een aantal thuisclubspelers was, ondanks de drie wissels, “dur Blèch leag”. Het weerhield de thuisclub niet, de gelijkmaker te scoren.
Vijf minuten voor het einde besliste Patrick de partij door een vrije trap van 25 meter achter de thuisclubdoelman te schieten.

Na de gezellige derde helft in “Haander” staat zaterdag om 17.00 uur de uitwedstrijd tegen BSV/Limburgia op het programma, vertrek 16.00 uur.

Aanmeldingen/afmeldingen (maar liever niet) voor het gebruikelijke datum/tijdstip bij Guido