O.T.H. van Hoof

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Voor Bekkerveld2 is het maken van de opstelling momenteel elke week een ongekende luxe. Ook nu niet meer dan één mutatie ten opzichte van een week eerder. Dat het nu al onmisbare kuiken Stijn Hogervorst er niet bij was is een aderlating. Maar zijn vervanger Youri Pietersma betekent natuurlijk een geweldige kwaliteitsinjectie. Doordat Someren2 op de heenreis nog een paar vaten bier moest inladen voor de terugreis, begon de wedstrijd een kwartiertje later dan gepland. Met een stralend zonnetje als decor.

Bekkerveld2 speelt in een soort van vergeelde aardappelzakken Vreemd genoeg doet deze allerminst getailleerde outfit niets af aan het spel van Bekkerveld2 en aan de snelheid van de voorwaartsen van de thuisploeg.

Ondanks de verre van gestroomlijnde tenues en het benauwde weer begint Bekkerveld2 energiek aan de wedstrijd

De eerste 20 minuten is Bekkerveld2 duidelijk de baas op het veld. En speelt het de ene na de andere kans bij elkaar. Enorme kans voor Bekkerveld2. Maar Danny en Sjoerd missen een opgelegde kans. Kort hierna weer een kans voor Sjoerd. Redding van Tim V in doel bij Someren2

Uit het niets de 0-1 voor Someren. Doekpunt door Dévi Fondon

Ondanks deze tegenslag gaat Bekkerveld2 verwoed verder met het creëren van kansen. Weer een enorme kans voor Bekkerveld2. Tim Vinken ligt al in de verkeerde hoek en Tim Niemarkt hoeft de bal alleen maar een zetje te geven, maar raakt de bal volkomen verkeerd

Een onbegrijpelijke misser. Maar waar in het eerste deel van de competitie een bleu en futloos acterende Niemarkt op het veld te zien was, daar is na de winterstop inmiddels een goed acterende duidelijk aanwezige middenvelder opgestaan.

Pascal Loomans scoort de 0-2 uit een hoekschop. Waar Bekkerveld2 niet scoort uit enorme kansen, scoort Someren2 uit geen kansen Is het de kwaliteit van Someren2? Of is het de makke van Bekkerveld2? Feit is dat het inmiddels tegen alle verhoudingen in 0-2 is geworden.

Maar ook nu recht Bekkerveld2 de rug. En kort na de 0-2 wordt de achterstand gehalveerd. Eindelijk het meer dan verdiende doelpunt voor Bekkerveld2. Dit keer wel dankzij de tandem Grooten-Pellegrom Het is de vandaag jarige Sjoerd Pellegrom die tekent voor de 1-2 na een subliem pasje van Danny Grooten.

En nog steeds blijft Bekkerveld2 vol gas geven en rijgen de kansen zich aaneen. Weer een enorme kans voor Bekkerveld2. 1 Op 1 met Lars Vincken redt Vinken met een knappe reflex. Keeper Tim Vinken krijgt veel meer werk te doen dan hem lief is. Maar kwijt zich vooralsnog uitstekend van zijn taak Van een Someren2 is in deze fase van de wedstrijd niets maar dan ook helemaal niets te zien.

Het is niet te geloven. Maar Bekkerveld2 wringt opnieuw een zeker doelpunt de nek om. Lars legt klaar voor Sjoerd die de bal alleen maar hoeft in te tikken. Maar alweer wordt de bal compleet verkeerd geraakt

DOELPUNT! SJOERD PELLEGROM SCHOT 2-2 TUSSENSTAND

Wel of geen buitenspel? Het lijkt erop dat Sjoerd achter de verdediger vandaan komt op het moment van spelen. Dit keer faalt hij niet: 2-2 Wie gaf de prachtige pass op Pellegrom? Sjoerd Pellegrom: Ivar gaf mij de assist van de 2-2 volgens mij Yvar Spanjer: Iniesta-achtige steekbal, dat moet ik geweest zijn ja. Youri gaf de belangrijkste bal bij de 2-2, vergeet dat niet in het verslag chris

Consternatie vanwege de grensrechter van Someren2 die bij het doelpunt van Bekkerveld2 de vlag omhoog stak. En in discussie gaat met de scheidsrechter. Maar de man in het paars is de baas. En de buitenspelers van Bekkerveld2 zijn razendsnel. Bij twijfel niet fluiten is dan het devies Scheidsrechter van Hoof is gedecideerd. Zijn waarneming is dat op het moment van spelen Pellegrom niet buitenspel stond. Geldig doelpunt en daarmee op slag van rust 2-2. Alhoewel deze tussenstand absoluut geen recht doet aan de verhoudingen op het veld, is het toch heer en meester Bekkerveld2 dat opgelucht de koele kleedkamer binnenstapt.

Tweede helft is begonnen. Bij Bekkerveld2 met Vinken en Vlecken voor Martinelli en Pieters Bij aanvang van de tweede helft is het zonnetje inmiddels een flinke zon geworden. Die nu onbarmhartig brandt. Het moge duidelijk zijn dat de lente is begonnen met al die vreemde vogels in het veld. Hopelijk aan de kant van Bekkerveld2 geen blinde vinken

Het begin van de tweede helft is aanmerkelijk minder dynamisch. Enerzijds doordat de zon nu het kunstgras hard geselt en anderzijds doordat Someren2 verdedigend beter staat

De wedstrijd is nu in balans. Spekkoper kan diegene zijn die nu het eerste scoort

Eerste noemenswaardige kans van de tweede helft. Vlecken stuurt Lars diep. Diens schot eindigt in het zijnet. We spelen inmiddels bijna 70 minuten.

Bekkerveld2 laat zich in slaap wiegen door een loerend Someren2 Balverlies in de opbouw bij Bekkerveld2. Someren2 profiteert direct. Fondon met de 2-3

Prachtige afronding door de nummer 11 van Someren2. Zo rond je hele en halve kansen af. En 5 minuten later is het spits Jan Meulendijks die ook meteen raak vuurt op het moment dat hij de bal voor zijn voeten krijgt. Someren2 doet voor hoe het moet: kans en doelpunt: Meulendijks met de 2-4

Bij Bekkerveld2 volgt dan een dubbele wissel. Achtereen volgens komen Hamdi Sadikovski en Marijn Gulpen binnen de lijnen voor respectievelijk Grooten en aanvoerder Werink. Antwan Werink: Vermeld ook iets over die publiekswissels een kwartier voor tijd

Penalty voor Bekkerveld2. Overtreding op Stijn Vlecken. Goede passeeractie van Vlecken. Maar een domme overtreding. En de bal gaat terecht op de stip. Marijn Gulpen, koud in het veld maar gezegend met wellicht de beste trap van iedereen, schiet de bal bij afwezigheid van Lardinois en Grooten hard, hoog en zuiver in de hoek. Opvallend is dat dit de derde achtereenvolgende wedstrijd is waarin Bekkerveld2 een pingel mag nemen.

Bekkerveld2 zet nog een laatste keer aan omdat Someren2 de genadeklap niet uitdeelt 4-4 Met opportunistisch voetbal. Mirco op Yvar die met enig geluk gelijk maakt De inzet van Spanjer lijkt houdbaar maar hobbelt toch in doel. Op de valreep toch nog gelijk. We spelen 88 minuten. Chris Kerckhoffs: Wie gaf jou de assist bij de 4-4? Antwan Werink: Yvar gaf de assist op de keeper Die maakte het vervolgens fraai af

Maar nog is de wedstrijd niet ten einde. Enorme kans nog voor Someren2. Uitstekende redding van Mirco

En ook Bekkerveld2 kan nog met de drie punten aan de haal Schot met links van Lars. Rakelings langs de kruising

Dan fluit scheidsrechter van Hoof voor het einde. Naar eigen zeggen niet zijn beste wedstrijd ooit. Maar uit eigen ervaring kan ik u zeggen dat deze scheidsrechter een hele goede is. En dat is nou niet omdat Bekkerveld2 vandaag met name bij de gelijkmaker vlak voor rust het voordeel van de twijfel kreeg. Van Hoof van zijn kant zal de volgende keer ongetwijfeld een extra notitieblokje meenemen mocht hij Bekkerveld2 nogmaals fluiten. Na de 6-9 eerder dit seizoen in Meerssen vallen de doelpunten vandaag weer als rijpe appeltjes van de bomen. Nadat de wedstrijd van vorig seizoen, via 1-5 bij rust en een 5-5 een kwartier voor tijd, een ongelooflijke 5-6 overwinning voor Someren2 opleverde. Viel er deze keer dan ook een nauwelijks minder spectaculaire 4-4 te noteren. Youri Pietersma: Vergeet de schitterende vrije trappen van Adje en mij niet! Ennnn de nieuwe fornite dans van Pelle toen zijn tegenstander viel Tja, het was weer eens zo’n wedstrijd van Bekkerveld2 waartegen niet op te notuleren viel.