K.M.J. Keulen

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Nadat vorige week werd aangetreden tegen promovendus Budel2, was vandaag een andere nieuwkomer de tegenstander. Op thuishaven A Gene Bek was OSS’20 2 de tegenstander. De gasten versloegen vorig jaar in de finale van de promotie play-offs Deurne2 dat daardoor degradeerde uit de Reserve Hoofdklasse.

De eerste 20 minuten is het veldspel van het nog puntloze OSS’20 2 beter dan dat van Bekkerveld2. Door een onnauwkeurige eindpass van de Ossenaren blijven doelpunten echter uit. Bekkerveld2 speelt erg slordig en onrustig met veel lange ballen. Niettemin ontstaan uit een aantal spaarzame goede aanvallen enkele kansjes. Uit één van deze aanvallen komt Bekkerveld2 zelfs op voorsprong. Nawid Tarin bezorgt de bal bij Sil Lardinois. Diens schot uit de draai valt voor de voeten van Sjoerd Pellegrom. Die in de korte hoek hard raak schiet. Een minuut later kan de voorsprong zelfs verdubbeld worden als Nigel Bougard oog in oog met de keeper staat. Maar in plaats van de bal af te leggen op de volledig vrijstaande Danny Grooten gaat Bougard voor eigen succes. En schiet in de handen van de doelman. Nog geen twee minuten later staat het dan plots 1-1 in plaats van 2-0. Een lange bal wordt door de verdediging van de Zebra’s slecht weggewerkt en de daaropvolgende domme overtreding leidt tot een penalty. Die wordt achter de bij Bekkerveld2 debuterende doelman Ryan Dubois geschoten voor de gelijkmaker. Daarna gaat het snel. Nauwelijks bekomen van de eerste tegentreffer ligt ook de tweede treffer in doel bij Dubois. Een voorzet van de rechtsbuiten van OSS’20 2 vliegt rechtstreeks in de lange hoek. Tien minuten later alweer een tegentreffer voor de thuisploeg. Een vrije trap wordt door een volledig vrijstaande speler binnen gekopt. Vlak voor rust nog twee goede kansen voor Bekkerveld2. Sjoerd Pellegrom schiet hard op de keeper. En Sil Lardinois schiet na een individuele actie zelf op de keeper. Waar afgeven op de opnieuw helemaal vrijstaande Danny Grooten een betere optie was geweest. OSS’20 2 bleef in deze fase echter ook erg gevaarlijk. En met ‘slechts’ drie tegendoelpunten hoeft Bekkerveld2 niet eens te klagen.

In de tweede helft komen Jeffrey Pieters en Mel Angerer bij Bekkerveld2 in de ploeg voor respectievelijk Gianluca Martinelli en de naar Horst vertrekkende Pellegrom. De eerste tien minuten probeert Bekkerveld2 de wedstrijd nog te doen kantelen. Maar na slordig balverlies op het middenveld, waarbij het centrum achterin weer helemaal open ligt, en een nieuwe tegentreffer is het geloof weg bij de gastheren. En de wedstrijd gelopen. OSS’20 2 krijgt in dit gedeelte van de wedstrijd kans op kans. Het mag een wonder heten dat de achterstand niet verdubbeld wordt in het eerste half uur na de rust. Bekkerveld2 voetbalt in de persoon van Mel Angerer nog een paar kansjes bijeen. De keeper van OSS’20 keert het ene schot via de lat en verwerkt het andere schot tot hoekschop. Ondanks dat het veldspel van Bekkerveld2 nu nergens meer op lijkt wordt het wel nog 2-4. Lardinois scoort van dichtbij na een scrimmage voor het doel. Na deze treffer is het echter alleen OSS’20 2 dat nog een aantal goede kansen krijgt. Maar deze opnieuw niet benut. Waarmee direct een verklaring voorhanden is waarom deze ploeg in de voorgaande twee duels nog niet had gescoord. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Keulen eindigt deze wedstrijd in een 2-4 nederlaag voor Bekkerveld2. Dat een beschamend slechte partij op de mat legt en de handjes mag dichtknijpen met slechts 4 tegentreffers. Volgende week dient er gevochten te worden voor de punten uit bij SV Meerssen2.