12 oktober 2019 16:30

Accommodatie

Onbekend

12-10-2019 FC Kerkrade West veteranen - Bekkerveld veteranen 1-1

Omdat Guido graag rekening houdt met de wensen van zijn (mede)spelers stond 12-10 de uitwedstrijd tegen Kerkrade West op het programma. De kans om op een echt grasveld te mogen spelen wilde hij keeper Chris niet ontnemen. Maar wat schetste onze verbazing? Chris had zich afgemeld! En dat terwijl in een heerlijk najaarszonnetje het veld er prima bijlag! Hier past alleen maar gepast zwijgen. Dit gaf Frank Otten de gelegenheid om zijn niet geringe keeperskwaliteiten te tonen en dankzij de inbreng van gastspelers Mark, Jay, Rick en Eugene waren 14 spelers present om de Bekkerveld veteranen te vertegenwoordigen. Overigens vraag ik me af of Jay en Mark dit najaar niet meer wedstrijden bij de veteranen dan bij het 8ste hebben gevoetbald.

Helaas konden we het gepast zwijgen in de eerste helft niet opbrengen tegen een tegenstander met een wat druistige spits en een grensrechter die de buitenspelregel niet helemaal meester was. Gevolg, veel gezeur, irritatie, ook onderling, waardoor we onszelf uit het spel haalden. Na een goed begin ging het voetballend dan ook van kwaad tot erger met een terechte 1-0 ruststand tot gevolg.

Een donderspeech in de rust van Patrick had effect. Bekkerveld veteranen begon geconcentreerd aan de tweede helft en na nog geen 5 minuten spelen lukte het John om van hooguit 1,5 meter een van de paal terugspringende bal (schot van Mark) naast het doel te plaatsen. Een misser die hij kort daarna ruimschoots goed maakte door na een mooie loopactie en dito steekbal van Patrick via de binnenkant van de paal de 1-1 te scoren. Een elkaar positief coachend Bekkerveld bleef via druk zetten kansen creeëren, FC Kerkrade West was gevaarlijk in de counter in een zeer sportieve sfeer vervolg van de wedstrijd. Gescoord werd er niet meer. Eindstand 1-1. Gezien de spelverhoudingen een terechte uitslag.

Aanstaande zaterdag 19-10 staat om 17.00uur de uitwedstrijd tegen Voerendaal op het programma. Aan- en afmelden voor woensdag 21.00uur. Trainen woensdag vanaf 20.30uur. Geen champions league en geen interlandwedstrijden. Dus geen redenen meer om af te melden!