Datum

21 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na de mooie, maar ietwat gelukkige overwinning bij Veritas vorige week, reisden de mannen vol geode moed naar RKSV Heeze. Deze ploeg was vorig jaar kampioen geworden in de 2e klasse en had ook dit seizoen een goede start in de 1e klasse. Met 7 punten uit 4 wedstrijden stond de ploeg bovenin de middenmoot.

De mannen van Cooky Voorn wilden de overwinning een goed vervolg geven en om klokslag halfdrie werd er afgetrapt. Vanaf minuut 1 was duidelijk dat Bekkerveld totaal niet in goeden doen was. Alles wat mis kon gaan ging mis en Heeze kon naar hartenlust de ene na de andere aanval opzetten. Elke 2e bal was voor de mannen uit Heeze. De eerste helft werd kansloos afgesloten met een 4-0 achterstand.

In de tweede helft begonnen de mannen beter en feller, dit resulteerde in enkele kansjes en Sjoerd Pellegrom zette in de 50e minuut de 4-1 op het scorebord. Heeze kwam er ook enkele malen gevaarlijk uit, maar gelukkig hadden de spitsen het vizier niet op scherp staan. Nadat Bekkerveld een penalty moest krijgen maakte Heeze in de tegenaanval de 5-1. De wedstrijd was nu gespeeld. Na 90 minuten floot de leidsman voor het laatst en ging Bekkerveld met een 6-1 nederlaag van het veld.

Een wedstrijd om snel te vergeten, mouwen opstropen zodat we volgende week zondag thuis revanche kunnen nemen tegen De Valk. Hopelijk kunnen de mannen dan de nodige support begroeten om er samen een mooie dag op A Gene Bek van te maken. Aanvang 14.30 uur.