E. Lemmens

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Bekkerveld 2 (zon)

In de bekerfinale waren de eerste 20 minuten voor Bekkerveld2. Nadat Yvar Spanjer uit de rebound van een vrije trap van Sil Lardinois Bekkerveld2 al snel op voorspong hielp. Had Bekkerveld2 hierna wellicht een strafschop moeten krijgen toen Sjoerd Pellegrom overduidelijk werd vastgehouden binnen de beruchte lijnen. Helaas geen VAR. En na een tactische wissel aan de kant van Venray2 (beide vleugelspelers wisselden van positie) kantelde de wedstrijd in het voordeel van Venray2. Nog voor de rust maakte Jeroen Vullings namens Venray2 gelijk. En kort na de rust kwam het op voorsprong via Ron Kleuskens. Hierna werd het zelfs 3-1 voor Venray2. Opnieuw was Vullings de doelpuntenmaker. Na de aansluitingstreffer van Lardinois leek het nog spannend te worden. Maar Bekkerveld2 was op en echt doelgevaar ontstond er niet meer. In de blessuretijd snelde Venray2 zelfs naar een geflatteerde maar wel verdiende overwinning: 5-2.

Hiermee kwam er een abrupt einde aan het seizoen van Bekkerveld2. Spelers en staf willen een ieder die aanwezig was tijdens de bekerfinale van harte bedanken voor hun support. Speciale dank gaat uit naar Plan Keukens, Kleinen Personenvervoer, Frank Benneker, de staf en begeleiding van Bekkerveld1 en de medewerkers van de kantine A Gene Bek. Fijne vakantie iedereen en op naar het volgende voetbalseizoen!

Hier kunt u de foto’s zien die door Dimitri Thijssen zijn gemaakt tijdens de bekerfinale: https://photos.app.goo.gl/Fj8KmR9zEmy4Nn3Z9