G.J. Mucher

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Bekkerveld 2 (zon)

In de 8ste finales van de beker treedt Bekkerveld2 aan tegen het verrassende Voerendaal3. Al snel wordt de score geopend door de gastenploeg. Na amper 2 minuten schiet Dion Otten op Messiaanse wijze de 0-1 achter doelman Muitjens. En ook in het vervolg van de 1ste helft is Bekkerveld2 een duidelijke maat te groot voor de thuisploeg. Zeker nadat Ryan Dubois in minuut 5 een schot van één der Voerendaal3 voorwaartsen met een knappe redding tot hoekschop verwerkt. Bekkerveld2 mist daarna in korte tijd 2 enorme kansen. Eerst is het Sil Lardinois die een goede actie van Lars Vincken hopeloos de nek omwringt. En direct daarna schiet Sjoerd Pellegrom een beheerst met het hoofd terug gelegd balletje van Danny Grooten vanaf een meter voor het doel wild over. De Reserve Hoofdklasser heeft de Derde Klasser nu stevig in de houdgreep. Het is wachten op een tweede doelpunt en mogelijk meer. Al blijft het opletten voor de handenbinders Paul Clement en Wesly Krautscheid voorin bij Voerendaal3. In minuut 25 wordt het dan toch 0-2. Middels een afstandsschot met links van de actieve rechtsbuiten Lars Vincken. En nog voor de rust bouwen wederom Vincken en linksback Antwan Werink de marge verder uit. Op slag van rust doet Voerendaal3 dan iets terug. Al mag het Bekkerveld2 dankbaar zijn. Want de 1-4 is een knullig eigen doelpunt uit een hoekschop tegen.

Na de pauze gaat het slag op slag. Eerst vindt Voerendaal3 dat het ook een eigen doelpunt moet scoren. En daarna laat Marijn Gulpen zien hoe je de bal van een metertje of 25 in het kruis legt. Voerendaal3 laat zich nu ook niet onbetuigd en scoort via Mick Kicken uit de rebound van een vrije trap. In de directe tegenstoot scoort Sjoerd Pellegrom dan weer namens Bekkerveld2. En van de weeromstuit scoort Sven Hoenjet met het hoofd uit de tegenaanval. Bekkerveld2 scoort een minuut later via Sil Lardinois. We zijn dan een kwartier verder en opeens is het van 1-4 zomaar 3-8 geworden. Het laatste wapenfeit komt dan weer op naam te staan van Lardinois. Die na een kleine 5 kwartier ballen de eindstand op 3-9 vastlegt. Een kleine 10 minuten voordat de officiële speeltijd is afgelopen besluit de beheerst leidende arbiter Mucher dan, met goedvinden van beide teams, dat het welletjes is geweest. En fluit in de kou voor het einde. Klus geklaard voor Bekkerveld2, op naar de volgende ronde!