6431TC
HOENSBROEK
tel. 045-5216244

26 november was alweer het 7e competitieduel voor onze jongens. Uit naar EHC..

Klokslag 10.00 uur floot de scheids voor de start. Binnen 10 minuten bleek dat het tijd wordt, dat we een trapje hoger gaan spelen. Een 0-4 voorsprong via Arno, Maikel, Kevin en nogmaals Kevin stond alweer op de teller.

Door een tegendoelpunt gingen we in de rust met 1-4 de kleedkamer in.

Na de rust en flink wat aanpassingen floot de scheids voor de 2e helft. Op een bepaald moment speelden wij met 5 man en EHC met 10. Alles werd geprobeerd om de wedstrijd in balans te krijgen, maar het verschil in kwaliteit bleef toch aanwezig.

Door doelpunten van Marco (2 keer), Frank (2 keer), Rafal, Julian en Arno, eindigde deze pot met een uitslag van 6-11!!

Volgende week thuis tegen Caesar. Hopelijk hebben ze genoeg mensen!!