Dr. Philipsstraat 101
6136XX
SITTARD
tel. 046-4586677

Bekkerveld 2 heeft een goede competitiestart gemaakt door een 2-0 overwinning op DVO 2.
Gedurende de gehele wedstrijd had men het betere van het spel en wist men diverse goede kansen te creèren.
Helaas was men erg slordig in de afwerking en werden enkele goede mogelijkheden slecht benut.
Pas in de 30e minuut wist Tom Windmüller uit een corner de 1-0 te scoren. Dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft wederom de nodige kansen maar helaas erg slordig in de afwerking.
Hierdoor bleef de tegenstander in de wedstrijd en bleef het spannend.
Pas in de 70e minuut wist Sergio Weiss de wedstrijd definitief te beslissen door de 2-0 te scoren.
Met een mooie solo passeerde hij enkele verdedigers en wist de bal goed binnen te schieten.
Hierna wist men ondanks enkele goede mogelijkheden de score niet verder uit te bouwen.
De eindstand was dan ook 2-0.