6417TZ
HEERLEN
tel. 045-8516726

Op deze prachtige nazomerdag moest Bekkerveld 2 het opnemen tegen Caesar 2 uit Beek.
In het eerste kwartier van de wedstrijd hielden de beide ploegen mekaar in evenwicht. Naar mate de eerste helft vorderde wist Bekkerveld het spel meer naar zich toe te trekken. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en men wist zich enkele goede kansen te verschaffen. In de 24e minuut werd Jim Thewissen diep gestuurd en wist met een bekeken schot Bekkerveld op voorsprong te brengen. Hierna volgenden nog enkele kansen maar gescoord werd er niet meer. De ruststand was dan ook 1-0.

Ook in de tweede helft had Bekkerveld het betere van het spel. Caesar wist slechts sporadisch gevaarlijk te worden.
Ondanks de diverse goede mogelijkheden wist Bekkerveld de voorsprong in de tweede helft echter niet uit te bouwen.
Men had de wedstrijd reeds eerder kunnen beslissen maar door het niet benutten van de kansen bleef het spannend.
Pas in de 75e minuut wist Sander Beuken met een mooie solo de stand op 2-0 te brengen. De wedstrijd leek beslist. Enkele minuten later wist Bekkerveld de score zelfs nog op 3-0 te brengen . Een goede voorzet van Lorenz Thaxet werd door Marco Guazzini bij de tweede paal mooi binnen geschoten. Dit was tevens de eindstand.

Door dit resultaat blijft men trotse koploper.
Enige smet op de wedstrijd was de blessure van Stan Cloodt.