Bekkerveld 1, 2, 4 en VR1 bekeren verder - RKSV Bekkerveld

Bekkerveld 1, 2, 4 en VR1 bekeren verder

Bekkerveld 1, 2, 4 en VR1 bekeren verder

17 september 2018 8:45


Bekkerveld is met 4 teams vertegenwoordigd in de knockout-face van de districtsbeker.

Bekkerveld 1 won met 2-0 van Wilhelima '08 en legde daarmee beslag op de eerste plaats in de poule. Het vrouwenteam leek met 1 punt uit de eerste twee bekerwedstrijden weinig kansrijk voor de poulewinst, maar een 3-0 overwinning op Nooit Gedacht zorgde ervoor dat er 3 teams met 4 punten op de eerste plek eindigden. Van die 3 teams heeft Bekkerveld VR1 het beste doelsaldo, dus bekeren de vrouwen verder.

Het tweede elftal won ook zijn derde bekerwedstrijd met grote cijfers. Na een 3-7 overwinning op Sporting Heerlen 3 en een 8-1 zege op Heer 2 was het team ook Berg '28 met 7-2 de baas. 

Helemaal vermeldenswaardig is de prestatie van Bekkerveld 4. Dit team won met 2-3 bij KCC '13 2 en kroop daarbij door het oog van de naald. In de laatste minuut voorkwam doelman Max Beugels met een katachtige redding de gelijkmaker. Daardoor eindigt het vierde samen met Jekerdal 3 op de eerste plek. Omdat Bekkerveld 4 een beter doelsaldo heeft gaat ook het vierde in de pot bij de loting voor de knockout-fase.  

Voor Bekkerveld 3 zit het bekertoernooi erop. Dit team boekte een knappe 5-2 overwinning op Wijnandia 2, maar dit was niet genoeg voor de poulewinst. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!