Vr1 2015-2016

Vr1 2015-2016

SENIOREN-DAMES Vr1 SEIZOEN 2015-2016
AFDELING: 2e Klasse G District Zuid II KNVB; EINDSTAND: 1e plaats
Foto: Lucho Carreno

Speelsters en andere, die hebben bijgedragen tot behalen van het kampioenschap waren Maureen Hamers, Iris Vogt-Pastora, Brit Valize, Lindsey Opbroek, Janey Kollar, Babette Hofmans Myrthe Kuijer, Danique Lemmens. Raisa Leenders, Sanne Hendriks, Loes Je, Lisa Fumei van de Ven, Lianne Esseling, Nancy Kisters, John Janssen (trainer-coach), Frans van der Meijden (assistent-scheidsrechter). Ilona Krekels (verzorgster), Monique Opbroek-Ramaekers (leidster), Kelsey Kerner, Wendy Krekels, Rachelle Post, Vera Wanrooij, Chantal Breen, Loes Butink, en Maijke Ploumen. 

Een van de hoogtepunten uit de geschiedenis van RKSV Bekkerveld is de promotie van het Vr1-team naar de 1ᵉ klasse Zuid 2 KNVB. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie behaalden de dames in een rechtstreekse confrontatie met de andere kamploenskandidaat in hun klasse het kampioenschap. Lisanne Esseling scoorde destijds de enige en daarmee winnende treffer in deze wedstrijd. Van de 22 gespeelde wedstrijden won men er 18 en speelde men 2x gelijk. Slechts 2 wedstrijden werden verloren. Het doelsaldo was 88 voor en 14 tegen. Wie had dit in 1997 kunnen bevroeden toen voor de eerste keer bij RKSV Bekkerveld een dames-team in competitie-verband ging spelen.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • wie voelt zich geroepen?

Aanmeldingen tot nu toe:

  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!