1e 1979-1980

1e 1979-1980

SENIOREN-HEREN 1ᵉ ELFTAL SEIZOEN 1979-1980
AFDELING: 3ᵉ klasse A KNVB, district Zuid II. EINDSTAND: 6ᵉ plaats 
Foto: ?

(De bovenstaande foto is in de tweede helft van de competitie gemaakt, toen Giel Goertzen interim-trainer was.)
Bovenste rij v.l.n.r.: Frans Meertens (elftalleider), Tom Boot, Ger Schröder, Ton Cuijpers, Rim Cordewener, René Wingen, Wiel Schröder, Luuk Mattaar (grensrechter), Chris Valkenburg, Giel Goertzen (interim-trainer).
Onderste rij zittend v.l.n.r.: Leo Harnischmacher, Bert Daemen. Berry Janssen, Frans Starmans, Ron Moolenaar, Bert Stroucken, Marcel Wingen. Op de foto ontbreken Henk Habets en Larry Gulpen.

Het seizoen 1979-1980 verliep voor het 1ᵉ elftal moeizaam. De trainer Driek van 't Hoofd zegde al vroeg in de competitie het trainerschap op. Paul Moonen, die gedurende de seizoenen 1977-1978 en 1978-1979 reeds de hoofdtrainer van RKSV Bekkerveld was, nam het trainerschap over. Echter, de klik met de selectie was er niet. (Bron: De Beck 1980 no 6) Daarom trok hij zich ook terug als trainer. Inmiddels streed het 1ᵉ tegen de degradatie. Giel Goertzen verving Paul Moonen. Als interim-trainer coachte hij de laatste 8 wedstrijden het 1ᵉ elftal. Van deze 8 wedstrijden werden er 6 gewonnen. Het 1ᵉ handhaafde zich hierdoor in de 3ᵉ klasse.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!