3e 1985-1986

3e 1985-1986

SENIOREN-HEREN 3ᵉ ELFTAL SEIZOEN 1985-1986
AFDELING: 2ᵉ klasse # KNVB Zuid II (Afd. Limburg); EINDSTAND: 1ᵉ plaats.
Foto: ?

Bovenste rij v.l.n.r.: Hub Schrijnemaekers (grensrechter), Ton Cuijpers, Funs Rijnders, Wiel Schröder, Jos Groes, Ruud Meertens, Wiel Nix, Jan Mingels (leider), Leon Suijlen (sponsor).
Onderste rij zittend v.l.n.r.: Roel Brouwers, Marcel Reijnders, Herman Lokkers, Gerard Mertens, Ron Moolenaar, Peter Janssen, Ger Schröder, Leo Harnischmacher

In het seizoen 1985-1986 werd 3ᵉ elftal van RKSV Bekkerveld met 9 punten voorsprong kampioen. Dit elftal stond onder leiding van Jan Mingels, de voormalige voorzitter van het Bekkerveld-festival. Jan, die ons in 2018 helaas is ontvallen, was een organisator pur sang. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij van dit 3ᵉ elftal een hecht team smeedde. Tijdens de winterstop werd op de zondagen door getraind. Een kampioenschap kon dan ook niet uitblijven. 

Van het 3ᵉ, seizoen 1985-1986, hebben zich Ton Cuijpers, Jos Croes, Roel Brouwers en Ron Moolenaar al aangemeld voor de 'elftallen-reünie'. Hopelijk volgen de overige spelers van dit elftal spoedig.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!