C1 2006-2007

C1 2006-2007

JUNIOREN-JONGENS C1 2006-2007
AFDELING: Hoofdklasse # ; EINDSTAND: 1ᵉ plaats
Foto: Klaus Tummers (Bron: Presentatiegids 2006-2007)

Bovenste rij v.l.n.r. Tom Schiepers, Timon Bertholet, Roy Kerkhofs, Patrick Opbroekl (trainer-leider), Tremain Prins, Gerrit Kerkhofs (leider), Tom Gulikers, Jan Bertholet (leider). Jesper Sporken, Marvin Scholtes.
Onderste rij zittend v.l.n.r. Sil Lardinois,  Robert Niemarkt, Troy Oudebekke, Mick Schrijnemaekers, Thommie Vluggen, Rob Weijers.
Op de foto ontbreken Remco Opbroek, Rico Vos, Jim Klein, Tom Jansen, Bart Jansen en Jim van der Weijden.

Gedurende het 75 jarig bestaan van RKSV Bekkerveld heeft de jeugdafdeling steeds weer briljante elftallen kunnen formeren. Zo ook in het seizoen 2006-2007. Dat seizoen werden maar liefst 7 jeugdelftallen kampioen, waaronder het C1. Dit C1 kwam toen uit in de hoofdklasse. Men speelde 22 wedstrijden, waarvan er 19 werden gewonnen. Gelijk speelde men 2 keer en 1 keer werd verloren. Het doelsaldo was 94-18. Door dit kampioenschap promoveerde voor de eerste keer in de geschiedenis van RKSV Bekkerveld een C-team naar de 3ᵉ divisie.

Een van de leiders van toen, Jan Bertholet, heeft zich al aangemeld voor de reünie. Hopelijk volgen de andere twee leiders en de spelers van toen spoedig.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!