B1 1980-1981

B1 1980-1981

JUNIOREN-JONGENS B1 SEIZOEN 1980-1981.
AFDELING #; EINDSTAND: #ᵉ plaats.
 
Foto: ? (Ingezonden door Paul Alzer. Vermoedelijk genomen na afloop van het Haanrade-toernooi d.d.10-05-1981)

Bovenste rij v.l.n.r.: Luc Mattaar (leider), Frank van der Bosch, Eric Dikkens, Norbert Scheepers, Frits Nöllgen jr. Hugo Schneijder, Paul Alzer, Alfred van der Zande, Marc Verstraeten, Jan Ruijters (trainer/leider).
Onderste rij v.l.n.r.: Maurice Wolters, Roland Bingen, Rob Sporken, Paul Schneijder. Antoine Nöllgen, Harald Havenith, Ralf van Emmerik

De B1, seizoen 1980-1981, maakte furore door in 1981 in eerste instantie de Limburgse finale van de Bisschopsbeker te bereiken. In deze finale, die plaatsvond op het terrein van V.V. Schinveld, versloeg men Venray B1 met 3-1. Frits Nöllgen jr. maakte al de doelpunten. Door dit resultaat mocht de B1 deelnemen aan de landelijke finale van de Bisschopsbeker. Deze vond plaats in Kessel. De B1 werd eerste in haar poule en moest in de uiteindelijk finale aantreden tegen Velo B1 uit Den Haag. Na een 1-0 achterstand maakte Frits Nöllgen jr. gelijk. Twee minuten voor het einde besliste Hugo Schneijder de finalewedstrijd door het benutten van een strafschop. De B1 won ook nog het Haanrade-toernooi.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Paul Alzer

Aanmeldingen tot nu toe:

  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.

Foto's:

Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!