7e 1996-1997

7e 1996-1997

SENIOREN-HEREN 7ᵉ ELFTAL, SEIZOEN 1996-1997.
AFDELING  #ᵉ klasse # Zuid 2 KNVB; EINDSTAND: ? 
 
Foto: Annelies Visser

Bovenste rij v.l.n.r.: Wim Roeks, Jacques Bindels, Rob Janclaes, Ger Jetten. Frank Schure, Bram Malschaert, John Visser, John Beelen.
Onderste rij zittend v.l.n.r.: Peter Paas, Marcel Koekoek. Maurice Janssen, Guido Janssen, Sjaak Debie, Marcel Put, mascotte Luuk Beelen

In de Beck 1997 nr. 1 kwamen wij een presentie van een hemels elftal tegen. De schrijver van dit stuk was Johannes Mattheüs. Voor ons de aanleiding om dit elftal, het 7ᵉ, seizoen 1996-1997, te presenteren als 18ᵉ elftal van de week. Op dit elftal speelde Petrus (Peter Paas) als spits mee. Willibrordus (Willy Wammes) bezette de linkervleugel. Laatste man was Jozef (Rob Janclaes)  en de verdedigers waren Gerardus van Passart (Ger Jetten), en Lazurus (Jacques Bindels). Verdere spelers waren Benjamin (Bram Malschaert), Michelangelo (Michel Koekoek), Barabas (Emiel Frederix), Johannes van Rolduc (Sjaak Debie), Johannes de Evangelist (John Beelen), Mozes (Laurens Verlaan), Kaïn en Abel (Guido en Maurice Jansen), Marcellino van brood en bier (Marcel Put), Broeder Tuck (Lou Eurlings) en Johannes de Doper (John Visser). Franciscus van Aarveldi (Frank Schure) was de keeper. De leider van dit devoot gezelschap was Frater Finantius (Wim Roeks).

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!