D3 1965-1966

D3 1965-1966

JUNIOREN-JONGENS D3  SEIZOEN 1965-1966
A
FDELING: ? EINDSTAND: ?
Foto: ? (Ingezonden door Paul Hertog)

Bovenste rij v.l.n.r.: Ferry Jongen, dhr. Lenders (elftalleider), Ton Graaumans, Wilco Beijneveldt, Geert van Rijswijk, Patrick Muysers, Jan Bertholeth, dhr N. Hanssen (elftalleider en ook nog terreinknecht van Bekkerveld), Paul Hertog
Onderste rij v.l.n.r.: Jan Coumans, Peter Lenders, Ad Graaumans, Matti Hanssen, Roel Brouwers, Harrie Graaumans en Xavier Vos.

Paul Hertog, speler van het D3 seizoen 1965-1966, stuurde de onderstaande foto op met de volgende informatie:
Tot 1965 was de minimumleeftijd 10 jaar, alvorens je voor de KNVB speelgerechtigd voor de competitie was. Vanaf 1965 veranderde dat. Bijgevoegd de foto van de jongste lichting (genomen op het oude RKHBS-terrein, naast het Imstenraderbos), te weten de D3 van allemaal 8 jarigen (met uitzondering van Ton Graaumans, die was 7!!), die dat jaar ook gelijk kampioen werden. Maar dat was met name te danken aan de 3 'Graaumannnetjes' (zonen van Janus, die in het 1ste speelde). De wedstrijden duurden 2 x 20 minuten en werden gespeeld met 'pupillenlatten' Een van de wedstrijden tegen Klimmania werd met 26-0 gewonnen. 

De 'pupillenlat' is op de foto te zien. Een uniek tijdsbeeld uit de voetbalgeschiedenis.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!