2e 1963-1964

2e 1963-1964

SENIOREN-HEREN 2e ELFTAL SEIZOEN 1963-1964
AFDELING: 1e klasse E afdeling Limburg KNVB; EINDSTAND: 1e plaats
Foto: ?


Bovenste rij v.l.n.r. Dhr. W. Sieben (elftalcommissie), Jel Alzer, Paul Scheurink, Jos Griens, Joop Aretz, Martin Braun, Wietze Zwaga, Hennie Hollink (trainer), kapelaan Hennissen.
Onderste rij zittend v.l.n.r. Cor Rocks, Harrie Valkenburg, Kees Bardoel, Ben Oerlemans, Jan Schouteten, Karl Barwasser. Hub Scheepers. Harrie Lückers ontbreekt op de foto

Voor de derde keer in de geschiedenis van RKSV Bekkerveld werd in het seizoen 1963-1964 een 2ᵉ elftal kampioen. Door dit kampioenschap promoveerde het 2ᵉ elftal naar de Reserve 2ᵉ klas KNVB Zuid 2.
Op donderdag 7 mei 1964 (Hemelvaartsdag) werd op het voetbalveld van RKHBS naast het Imstenraderbos. het kampioenschap binnen gehaald. De wedstrijd tegen RKHBS 2, die moeizaam verliep, werd door een treffer van Harrie Lückers met 0-1 gewonnen.
Vermeldenswaardig is het meespelen van Paul Scheurink en Wietze Zwaga. Destijds studeerden zij op het CIOS in Sittard. Gedurende een groot deel van hun studie aan deze opleiding voor sportleiders voetbalden zij bij RKSV Bekkerveld.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!