4e 2007-2008

4e 2007-2008

VIERDE ELFTAL SEIZOEN 2007-2008
KAMPIOEN DISTRICT ZUID 2 RESERVE 4e C KLAS KNVB 
 
Foto: ?


Achterste rij v.l.n.r.: Maarten de Wever (leider), Marco Dhondt, Ivo Grooten, Luc Alzer, Jos Smeets, Leon van den Bos, Hans Janssen, Stan Scheepers, Stefan Hertog, Ed van de Kleut (leider), Rob Lauvenberg, Rolf Notermans, Camiel  Prudon, Cor Schoenmaekers.
Voorste rij zittend v.l.n.r.: Marcel de Groot, Erik Beuskens, Rob Meister, Alon Weinberg,  Pietet Dolhain, Chanan Weinberg, Edwin Scholle, Robin Kean, Archille Jamar
Liggend: Frank van Hugten
Op de foto ontbreekt Hans Rozestraten, Jos Schiepers, Ron Verberne en Frans Drent.

Leider Ed van Kleut hield gedurende het seizoen nauwkeurig de statistieken van dit kampioensteam bij met als resultaat de volgende wetenswaardigheden over het elftal. De topscorer was Marco Dhondt met 15 doelpunten.Stan Scheepers was de enige die alle wedstrijden heeft meegedaan.De meeste speelminuten werden gemaakt door Hans Janssen, 1760 minuten. De meeste trainingen kwamen op naam van Leon van den Bos,18 keer.

Van dit elftal hebben zich al enkelen opgegeven voor de elftallen-reünie. Wij hopen dat meerdere spelers van dit elftal hem volgen.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

  • Wie voelt zich geroepen?
Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!