M1 1998-1999

M1 1998-1999

JUNIOREN-MEISJES M1, SEIZOEN 1998-1999.
AFDELING  # klasse # Zuid 2 KNVB, EINDSTAND: 1ᵉ plaats
Foto: (Ingezonden door Chris Valkenburg)


Bovenste rij v.l.n.r.: Chantal Janclaes, Maarten Jung, Jean Bijsmans (leider), Chris Valkenburg (trainer), Vera Stroeks, Julittle Bijsmans, Nieke Bijsmans.
Onderste rij zittend v.l.n.r.: Dionne Penders, Sange Wingen, Chelley van Wijk, Geertje Vervoort, Sanne Gulikers, Marijke van Kessel

Dit elftal was het eerste meisjesteam in de geschiedenis van RKSV Bekkerveld dat kampioen werd. Na een volledig verregende eerste competitiehelft, waarin slechts 3 wedstrijden werden gespeeld, volgde een succesvolle tweede competitiehelft. Met 8 overwinningen, een gelijkspel en met een doelsaldo van 55 voor en 8 tegen werd het kampioenschap binnengehaald.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

Van het M1, seizoen 1998-1999 heeft zich nog niemand aangemeld voor de reünie. Er hebben zich überhaubt nog geen meisje of dames uit het voetbalverleden van RKSV Bekkerveld aangemeld. Wij hopen dat deze publicatie verandering hierin aanbrengt en op de reünie het vrouwelijk geslacht massaal aanwezig zal zijn.

Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!