Vr1 1993-1994

Vr1 1993-1994

SENIOREN-DAMES Vr1, SEIZOEN 1993-1994.
AFDELING  # klasse # Zuid 2 KNVB, EINDSTAND: #ᵉ plaats 
Foto: Luc Mattaar. (kopie uit de Beck 1993 no. 8)


De speelsters op dit elftal waren Natascha Bronds, Kirsten Conemans, Fleur Crasborn, Saskia Croes, Froukje Gerets, Kristel Goerke, Debbie Kuijpers, Danielle Mingels, Maike Prudon, Marianne Siebers, Jill Stroucken, Anke de Veen, Rohini Weck, Maud Weerts, Cecille van Zandvoort en Selma Zelis. Jan Zelis was de trainer (Bron: de Beck 1993 no. 8)

Gezien de gemiddelde leeftijd van 15 jaar van dit elftal kan men beter spreken van een meisjes-elftal. 
Danielle Mingels was de initiatiefneemster.

Het begin was moeizaam De eerste uitslagen waren nederlagen met dubbele cijfers zonder zelf te scoren. De eerste goal werd gemaakt door Kirsten Conemans tegen het damesteam van Slenaken (7-1 verlies). Aan dit bijzondere moment werd destijds in De Limburger uitgebreid aandacht besteed. De geschiedenis heeft inmiddels aangetoond dat het moeizaam begin van het vrouwenvoetbal binnen de club zich heeft geloond. Inmiddels is het een succes gebleken en niet meer weg te denken.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Kartrekker(s) van deze elftallenreunie:

Van het vrouwenteam, seizoen 1993-1994 heeft zich nog niemand aangemeld. Wij nodigen ze hiervoor van harte uit. Misschien wil iemand van deze dames zich opgooien als 'kartrekker'. Dit houdt in dat zij probeert zoveel mogelijk speelsters van het elftal te achterhalen en over te halen om naar de 'elftallen-reünie' te komen.

Aanmeldingen tot nu toe:
  • Klik hier voor de lijst met alle aanmeldingen.
Foto's:
Heb jij nog digitale foto's van dit team?
Je kunt deze zelf uploaden, kies voor de button "upload zelf bestanden".
Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!