Elftal van de week: D1 1987-88

Elftal van de week: D1 1987-88

17 mei 2019 6:45


Het D1 van RKSV Bekkerveld was in het seizoen 1987-1988 succesvol. Eerst werd men zonder puntverlies najaarskampioen. Daardoor werd men voor de voorjaarscompetitie in een poule met sterkere teams ingedeeld. In deze poule won men wederom alle wedstrijden en werd men ook voorjaarskampioen. Diverse spelers van dit team drongen later door tot het 1ᵉ elftal van RKSV Bekkerveld.


Foto:? (Foto genomen vooraf de laatste wedstrijd tegen Simpelveld
)
Bovenste rij v.l.n.r.:
Marcel van de Laar (leider), Ditmar Winkelmolen, Arjan van de Kleut, Sjors Pasmans, Tom Meevissen, Wouter van de Werf, Ruud Wachman (leider), Jeroen Kluytman

Onderste rij v.l.n.r.: Danny van Gelder, Youssouf Aroub, Raúl Weck, Sander Jaminon, Robbie Cuijpers, Jeroen Lebens.

Van dit elftal hebben zich Marcel van de Laar, Ditmar Winkelmolen, Ruud Wachman en Raúl Weck, aangemeld voor de reünie. Hopelijk komen de overige spelers van dit elftal ook naar de reünie.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!