Elftal van de week: B1 1984-85

Elftal van de week: B1 1984-85

2 mei 2019 13:30


In het seizoen 1984-1985 bracht de jeugdafdeling van RKSV Bekkerveld wederom een bijzonder succesvol B1-elftal op de been. In de competitie werd dit B1 ongeslagen kampioen. Tevens won het de finale van de Limburgse Bisschopsbeker.

Hierbij schakelden de jongens onder andere de B-jeugd van MVV uit. Men mocht hierdoor meedoen aan de landelijke finale van de Bisschopsbeker. Zonder te verliezen eindigde het B1 op een gedeelde derde plaats. Daarmee een seizoen lang niet verloren.


Foto:? (Foto vermoedelijk genomen na afloop van de kampioenswedstrijd)
Bovenste rij v.l.n.r.:
Wiel Smeets (trainer), Albert Yzermans, Roy Hanno, Sander v.d. Sanden, Tom Alzer, Roy Weijers, Michael Dunk, Bart Wiertz, Marcel van de Laar, Luc Mattaar (leider) Karel Wolters (jeugdvoorzitter)
Onderste rij v.l.n.r.: Harald Havenith, Simon v.d. Werf. Remy Vervloet, Guy Vlecken, Maurice Schrijen, Marc Rothuizen, Ronald Offergeld, Eric-Jan Dhondt.

Van dit elftal hebben zich Albert Yzermans, Roy Weijers, Marcel van de Laar en Eric-Jan Dhondt aangemeld voor de reünie. Hopelijk komen de overige spelers van dit elftal ook naar de reünie.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!