Elftal van de week: 3e 1985-86

Elftal van de week: 3e 1985-86

25 april 2019 7:45


In deze 24ᵉ presentatie van het elftal van de week brengen wij het 3ᵉ elftal, seizoen 1985-1986, onder de aandacht. Met 9 punten voorsprong werd dit elftal kampioen. Het elftal stond onder leiding van Jan Mingels, de voormalige voorzitter van het Bekkerveld-festival, Jan, die ons vorig jaar helaas is ontvallen, was een organisator pur sang.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij van dit 3 elftal een hecht team smeedde. Tijdens de winterstop werd op de zondagen door getraind. Een kampioenschap kon dan ook niet uitblijven.


Foto: ?

Bovenste rij v.l.n.r.: Hub Schrijnemaeker (grensrechter), Ton Cuijpers, Funs Rijnders, Wiel Schröder, Jos Groes, Ruud Meertens, Wiel Nix, Jan Mingels (leider), dhr Suijlen (sponsor).

Onderste rij zittend v.l.n.r.: Roel Brouwers, Marcel Reijnders, Herman Lokkers, Geert Mertens, Ron Moolenaar, Peter Janssen, Ger Schröder, Leo Harnischmacher


Van het 3, seizoen 1985-1986, hebben zich Ton Cuijpers, Jos Croes, Roel Brouwers en Ron Moolenaar al aangemeld voor de 'elftallen-reünie'. Hopelijk volgen de overige spelers van dit elftal spoedig.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!