Elftal van de week: C1 2006-07

Elftal van de week: C1 2006-07

18 april 2019 18:30


Gedurende het 75 jarig bestaan van RKSV Bekkerveld heeft de jeugdafdeling steeds weer briljante elftallen kunnen formeren. Zo ook in het seizoen 2006-2007. Dat seizoen werden maar liefst 7 jeugdelftallen kampioen, waaronder het C1.

Dit C1 kwam toen uit in de hoofdklasse. Men speelde 22 wedstrijden, waarvan er 19 werden gewonnen. Gelijk speelde men 2 keer en 1 keer werd verloren. Het doelsaldo was 94-18. Door dit kampioenschap promoveerde voor de eerste keer in de geschiedenis van RKSV Bekkerveld een C-team naar de 3 divisie.


Foto: Klaus Tummers (Kopie uit Presentatiegids 2006-2007)
Bovenste rij v.l.n.r. Tom Schiepers, Timon Bertholet, Roy Kerkhofs, Patrick Opbroek (trainer-leider), Tremain Prins, Gerrit Kerkhofs (leider), Tom Gulikers, Jan Bertholet (leider). Jesper Sporken, Marlon Scholtes.

Onderste rij zittend v.l.n.r. Sil Lardinois, Robert Niemarkt, Troy Oude Bekke, Mick Schrijnemaekers, Thommie Vluggen, Rob Weijers

Op de foto ontbreken Remco Opbroek, Rico Vos, Jim Klein, Tom Jansen, Bart Jansen en Jim van der Weijden.

Een van de leiders van toen, Jan Bertholet, heeft zich al aangemeld voor de reünie. Hopelijk volgen de andere twee leiders en de spelers van toen spoedig.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!