Elftal van de week: 8e 1981-82

Elftal van de week: 8e 1981-82

4 april 2019 11:30


Op het eerste oog is voor de 21ᵉ presentatie van het elftal van de week gekozen voor een willekeurige elftal. Het 8ᵉ, seizoen 1981-1982. Een elftal zonder een in het oog springende prestatie. Er werd gewonnen, maar ook gelijk gespeeld en verloren.

Uiteindelijk eindigde dit elftal in de competitie op een verdienstelijke 3 plaats. Gewoon een elftal dus, dat op zondag met veel plezier ging voetballen. Bekijkt men echter de elftalfoto nauwkeurig dan kan men toch spreken van een bijzonder elftal. Een elftal met als een van de spelers een jonge Paul Reijns, onze huidige voorzitter met een slank postuur en een volle haardos. Destijds heeft hij niet kunnen bevroeden dat hij zoveel jaren later de langst zittende voorzitter van de club zou worden.


Foto: ? (Ingezonden door Paul Hertog)
Bovenste rij v.l.n.r.: Paul Hertog, Ruud Meertens, Paul Reijns, Jean Paulissen, Jack Lemmens, René Slangen, Bert Ooms
Onderste rij v.l.n.r.: Paul Ruyters, Ruud Eckhardt, Tim Mattaar, Harry Lagros, N.N., Paul Dijk en Cor Schoenmaeckers.

Van het 8 elftal, seizoen 1981-1982 hebben zich Paul Hertog, Paul Reijns, René Slangen en Cor Schoenmaeckers aangemeld voor de reünie. Hopelijk volgen nog velen.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!