Elftal van de week: B1 1980-81

Elftal van de week: B1 1980-81

21 maart 2019 9:45


In deze 19ᵉ presentatie van het elftal van de week besteden wij weer aandacht aan een jeugdelftal. De B1, seizoen 1980-1981, maakte furore door in 1981 in eerste instantie de Limburgse finale van de Bisschopsbeker te bereiken. In deze finale, die plaatsvond op het terrein van V.V. Schinveld, versloeg men Venray B1 met 3-1.

Frits Nöllgen jr. maakte al de doelpunten. Door dit resultaat mocht het B1 deelnemen aan de landelijke finale van de Bisschopsbeker. Deze vond plaats in Kessel. Het B1 werd eerste in haar poule en moest in de uiteindelijk finale aantreden tegen Velo B1 uit Den Haag. Na een 1-0 achterstand maakte Frits Nöllgen jr. gelijk. Twee minuten voor het einde besliste Hugo Schneijder de finalewedstrijd door het benutten van een strafschop. Het B1 won ook nog het Haanrade-toernooi.


Foto: ? (Ingezonden door Paul Alzer. Vermoedelijk genomen na afloop van het Haanrade-toernooi d.d.10-05-1981)

Bovenste rij v.l.n.r.: Luc Mattaar (leider), Frank van der Bosch, Eric Dikkens, Norbert Scheepers, Frits Nöllgen jr. Hugo Schneijder, Paul Alzer, Alfred van der Zande, Marc Verstraeten, Jan Ruijters (trainer/leider).
Onderste rij v.l.n.r.: Maurice Wolters, Roland Bingen, Rob Sporken, Paul Schneijder. Antoine Nöllgen, Harald Havenith, Ralf van Emmerik

Van dit elftal hebben zich Paul Alzer en Antoine Nöllgen aangemeld voor de reünie. Hopelijk melden de overige spelers van dit elftal zich ook aan.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!