Elftal van de week: 7e 1996-97

Elftal van de week: 7e 1996-97

14 maart 2019 13:45


In de Beck 1997 nr. 1 kwamen wij een presentie van een hemels elftal tegen. De schrijver van dit stuk was Johannes Mattheüs. Voor ons de aanleiding om dit elftal, het 7ᵉ, seizoen 1996-1997, te presenteren als 18ᵉ elftal van de week.

Op dit elftal speelde Petrus (Peter Paas) als spits mee. Willibrordus (Willy Wammes) bezette de linkervleugel. Laatste man was Jozef (Rob Janclaes) en de verdedigers waren Gerardus van Passart (Ger Jetten), en Lazurus (Jacques Bindels). Verdere spelers waren Benjamin (Bram Malschaert), Michelangelo (Michel Koekoek), Barabas (Emiel Frederix), Johannes van Rolduc (Sjaak Debie), Johannes de Evangelist (John Beelen), Mozes (Laurens Verlaan), Kaïn en Abel (Guido en Maurice Jansen), Marcellino van brood en bier (Marcel Put), Broeder Tuck (Lou Eurlings) en Johannes de Doper (John Visser). Franciscus van Aarveldi (Frank Schure) was de keeper. De leider van dit devoot gezelschap was Frater Finantius (Wim Roeks)


Foto: Annelies Visser (kopie uit de Beck 1997 nr. 1)

Bovenste rij v.l.n.r.: Wim Roeks, Jacques Bindels, Rob Janclaes, Ger Jetten. Frank Schure, N.N. John Visser, John Beelen.

Onderste rij zittend v.l.n.r.: Peter Paas, Marcel Koekoek. Maurice Janssen, Guido Janssen, Sjaak Debie, Marcel Put, mascotte N.N.

Van dit elftal heeft Rob Janclaes zich aangemeld voor de reünie. Wij hopen dat na deze presentatie van het elftal de anderen volgen.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM. Een aanmelding via de website wordt geprefereerd.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!