Elftal van de week: 1e 1972-73

Elftal van de week: 1e 1972-73

14 februari 2019 9:15


De vorige week bereikte ons het treurige bericht dat Driek van 't Hoofd, voormalige trainer van RKSV Bekkerveld, was overleden. Naar aanleiding hiervan werd een artikel op de website van RKSV Bekkerveld gepubliceerd. Aan dit artikel was een elftalfoto van het 1ᵉ elftal, seizoen 1972-1973 toegevoegd. Mede als een extra hommage aan Driek van 't Hoofd, wordt dit 1ᵉ elftal deze week gepresenteerd als elftal van de week.

In het seizoen 1970-1971 startte Driek van 't Hoofd als trainer van RKSV Bekkerveld. Dat seizoen werd het 1 elftal geteisterd door blessures, met een degradatie als gevolg. Echter door een bezielende coaching van Driek wist het 1 elftal in het seizoen 1972-1973 terrein terug te winnen. Met 1 punt verschil behaalde men in de laatste competitiewedstrijd het kampioenschap.

Meteen na het einde van de kampioenswedstrijd loste trainer Driek van 't Hoofd een weddenschap in door het voetbalveld te paard te verlaten.Foto: ?

Bovenste rij v.l.n.r.
Giel Goertzen, Roel Jager, Wiel Schröder, Pierre Winkelmolen, Ton Cuijpers, Peter Valkenburg, Leo Hueber, Hans van Kerkoerle, Bert Stroucken, Jos Sieben (eftalleider), Jan Hugens (verzorger), Driek van 't Hoofd (trainer)

Onderste rij zittend v.l.n.r.
Loek Damen, Sjir Jongen, Geert van Ostrum, Ger Schröder, Hans van de Haar, Sjaak van Loo, Jan Ruijters.

Van het 1 elftal, seizoen 1992-1973 hebben zich Ton Cuijpers, Peter Valkenburg, Leo Hueber, Hans van Kerkoerle, Bert Stroucken, Jos Sieben, Loek Damen en Sjir Jongen al opgegeven voor de reünie.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!