Elftal van de week: 6e 2002-03

Elftal van de week: 6e 2002-03

7 februari 2019 11:00


Op zondagmiddag 4 mei 2003 was het dan zover. Na een 0-1 achterstand werd tegen Coriovallum met 5-1 gewonnen. Daarmee haalde het 6ᵉ elftal, seizoen 2002-2003 het kampioenschap binnen. Uiteraard een bijzondere prestatie. Echter niet de hoofdreden om dit elftal te presenteren als het elftal van de week. De hoofdreden is dat het hier een vriendenelftal betreft, dat reeds meerdere jaren met veel plezier samen trainde en speelde.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat zich van dit elftal een span van 4 personen heeft opgeworpen om kartrekker van dit elftal te zijn. Dit zijn Hans Rozestraten, Luc Alzer, Cor Schoenmaeckers en Ed van de Kleut. Zij proberen niet alleen de spelers van het kampioenteam maar ook de spelers van het 6 van voorafgaande en navolgende seizoenen op te trommelen voor de reünie. Ongetwijfeld zullen veel voormalige spelers van dit elftal op de reünie verschijnen.


Foto: ? (ingezonden door Ed van de Kleut)

Achterste rij v.l.n.r.: Hans Rozestraten, Jan Bertholet, Toni Priwatski, René Slangen, Mees van 't Hof (niet zichtbaar), Mark Feron, Leo Ritchi, Ed van de Kleut (leider), Luc Alzer, Cor Schoenmaeckers, Frank van Hugten.

Voorste rij zittend v.l.n.r.: Ron Verberne, Jos Smeets, Marc Dhondt, Rolf Rozestraten, Jos Schiepers, Stan Scheepers. Wiel Pieters

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de elftallen-reünie. Wij verzoeken je dit te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of de website www.bekkerveld.com onder het item JUBILEUM.

De commissie 'elftallen-reünie'

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!