75 jaar Bekkerveld: meld je aan voor de elftallenreünie

75 jaar Bekkerveld: meld je aan voor de elftallenreünie

10 mei 2019 8:15


Enige tijd geleden berichtte onze voorzitter over het komend 75-jarig jubileum van RKSV Bekkerveld. Ter gelegenheid hiervan zal op zaterdag 1 juni 2019 een reünie voor leden en oud-leden plaatsvinden.

Ton Cuijpers, Frans Luiten, Jos Sieben, Peter Valkenburg en Leo Vervoort hebben richting bestuur het idee geopperd om, ingekapseld in deze reünie, een 'elftallen-reünie' te organiseren.

De doelstelling van de 'elftallen-reünie' is dat (oud-)spelers, (oud-)leiders, (oud-)grensrechters en (oud-)trainers, die bijzondere herinneringen hebben aan een specifiek elftal uit de historie van RKSV Bekkerveld, proberen om dit elftal op de dag van de reünie bij elkaar te laten komen. De voornoemde personen zullen dit onder de naam commissie 'elftallen-reünie' promoten. Zij nodigen dan ook iedereen uit om zich aan te melden voor deze elftallen-reünie.

Wellicht is deze presentatie voor jou de aanleiding om je al dan niet met een partner aan te melden voor de 'elftallen-reünie'. Wij verzoeken je dit dan te doen via het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com of via het aanmeldingsformulier op de website van RKSV Bekkerveld onder de rubriek JUBILEUM. 
Om zich te kunnen aanmelden is het e-mailadres jubileum@bekkerveld.com geopend. Als men zich hierop aanmeldt, wordt men verzocht om aan te geven om welk elftal uit welk seizoen het gaat. Wellicht is men in het bezit van een foto van dit elftal. Het zou fijn als men een kopie hiervan meestuurt met de aanmelding.  Misschien wil men zelfs als 'kartrekker' fungeren om de spelers van het favoriete elftal over te halen naar de reünie te komen. Geef dit dan ook aan bij aanmelding. Aanmelden kan ook via het aanmeldingsformulier, klik hier voor het aanmeldingsformulier.

De allereerste elftalfoto van RKSV Bekkerveld. De club had toen inmiddels zijn naam van R.K.V.V.E (R.K.Voetbalvereniging Eurania) veranderd in E.V.V. (Elf Vrolijke Voetballers). Vanaf het seizoen 1945-1946 werd de naam RKSV Bekkerveld gebezigd. De spelers op de foto zijn: Bovenste rij v.l.n.r.: N.N, Jan Lamers, Harrie Kisters, Paul Lamers, Hub Ritzerfeld. Middelste rij v.l.n.r.: Wiel Coenen, May Erens, Jef Lamers. Onderste rij zittend v.l.n.r.: N.N., Johan de Veen, Hub Schoenmaekers

Veelal zullen de adressen van spelers, leiders, grensrechters en trainers uit het verleden moeilijk te achterhalen zijn. De commissie 'elftallen-reünie' zal de 'kartrekker' hierbij assisteren. Verder zal de commissie de aanmeldingen registreren en coördineren. De commissie zal zelf ook (oud-)spelers, (oud-)leiders, (oud-)grensrechter en (oud-)trainers benaderen om deel te nemen aan de elftallen-reünie.

De start van de reünie zal in de middag zijn. Het precieze tijdstip dient het bestuur nog vast te leggen. Hopelijk is de respons groot.

De commissie elftallen-reünie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!